shutterstock_594330287_kleiner.jpg

Ons land heeft een eeuwenlange traditie in het bevaren van de wereldzeeën voor visserij en specerijen. Bij Verstegen hebben we deze tradities gecombineerd en daarin willen we jou als visspecialist graag meenemen. Door bijvoorbeeld onze ervaring op het gebied van smaak, productpairing en vis met je delen. Maar ook door het leveren van goede service, inspiratie en een onderscheidend assortiment. Zodat jij de mooiste smaken kan creëren en je alle vrijheid hebt om de wereld te verrassen met de inspirerende visspecials.

De visspecialist en Verstegen, a catch made in heaven.

Een perfecte
    match.
shutterstock_645191122_bew_2.png
a-fish-sign-outside-a-shop.jpg
harris-vo.jpg

Steeds meer consumenten ervaren het verschil van de versspecialist. Dat vis niet zomaar vis is. Dat de versspecialist het pas écht bijzonder maakt. De bewerkingswijzen, de ingrediënten, de kwaliteit, de vakkennis en de aandacht. Zo wordt een stukje vis een stukje vakmanschap. En dat proef je. We zijn er trots op dat we die eigenschappen delen. Onze liefde voor vis en voor de mooiste smaken, maar ook onze gezamenlijke focus op kwaliteit en herkomst. 

Vis Inspiratie magazine
editie 1

In dit magazine nemen we je graag mee in de wereld van vis. Dompel je onder in inspiratie die je assortiment kan verrijken en ontdek hoe het assortiment van Verstegen geschikt is voor productpairing bij verse vis- en schaaldiercombinaties. Om zo moeiteloos nieuwe verkoopkansen te creëren.

vcr_illu_laurierblad_gedroogd_fc_hr_vrij_blur.png
vcr_illu_laurierblad_gedroogd_fc_hr_vrij_bew_1.png
verstegen_logo_fc.png (copy1)